Donateurs

De Stichting Zeilvaart Warmond organiseert de zeilwedstrijden voor historische platbodems niet alleen voor de schippers, maar ook voor de toeschouwers. In het park Groot Leerust is het tijdens de evenementen genieten van de schepen en de unieke sfeer.

De stichting kan deze evenementen organiseren door de financiële steun van donateurs en een aantal sponsors. Willen we dit stukje traditie voor Warmond  echter blijven behouden, dan moet het aantal donateurs nog wel wat uitbreiden. Elke bijdrage is welkom, maar voor een bijdrage van tenminste € 15 per jaar ontvangt u drie keer per jaar ons donateursnieuws, krijgt u een aantrekkelijke korting op de jaarlijkse busreis naar de start van de Strontrace in Workum en bent u van harte welkom op onze winterbijeenkomst in februari.

U kunt zich opgeven als donateur door middel van een mailtje met daarin uw naam, adres en telefoonnummer, naar info@zeilvaartwarmond.nl. U kunt zich natuurlijk ook bij een van de evenementen in het park opgeven. U kunt uw bijdrage storten op rekening NL84 RABO 0367 7237 00 tnv St. Zeilvaart Warmond.